Page 1 of 1

questionable?

Posted: Sat Sep 06, 2003 5:36 am
by Hawk
this site seems to mimic an older vets site the patriot files, perhaps you have been there Scott?

Posted: Sat Sep 06, 2003 12:21 pm
by troutster
Hawk,

I've never even heard of the site you mentioned. Perhaps you could provide a link. Google turns up http://www.patriotfiles.com which I've noticed you are poster on, but the only similarity I see is that we both use similar message board software.

Seeing as how I started work on this site back in 1997 (when I hosted off Geocities.com) I'm confident that whatever similarities you see are just coincidence.

Also, thanks for asking this here with an accusatory subject. I think you will find most of the people here have been here from near the beginning and I'm sure won't appreciate your approach to this.

Enjoy your stay here at the boards. I'm glad you have found the site. Our members are a good bunch of people, just looking to help each other out and have some good discussions.

Feel free to drop me an email at webmaster@desert-storm.com

Scott

Posted: Sat Sep 13, 2003 1:38 am
by Hawk
Scott,
Apperently you misunderstood my intentions, I was only expressing the interesting similiarities between your two sites. By the way another interesting Gulf War site is:
http://www.gulfweb.org

8) :wink: 8)

I did find the above on your links page but was unable to access it from your links page :?: the site is still avalible through the link above but not on your links page :wink:

links not working

Posted: Sat Sep 13, 2003 6:39 am
by Hawk
none of the links on your links page seem to be working all I get is page unavalible. :cry: perhaps I am doing something wrong :? I click on the link but all I get is page unavalible? :cry: :cry: any ideas? :?:

Posted: Sun Sep 14, 2003 5:03 pm
by troutster
Thanks for the heads up about the links page. I'll fix that up tonight.

Thanks again.

Posted: Tue Sep 16, 2003 6:52 pm
by troutster
Hey There!
Just a quick update. I've fixed the Links page. Those messed up links were a remnant of some scripting that used to be in place on the site.

Should all be working now!!

Thanks Again,
Scott